Personal training

 

Wist je dat Personal training de meest effectieve trainingsvorm is doordat je 1 op 1 begeleiding en individuele aandacht krijgt? 

Je Personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach, hij is er voor je op het moment dat het nodig is. Hierdoor heb je een stok achter de deur, dit motiveert en inspireert.

 

Wat kan een Personal trainer nog meer voor jou betekenen?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  

Tijdens de intake geef je jouw persoonlijke voorkeuren aan. Een Personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstellingen. Dit kan zowel op kracht- als conditioneel aspect.

Onze gym is toegankelijk voor iedereen die waarde hecht aan professionele aandacht op het gebied van (kracht)training en leefstijl.

 

Jouw persoonlijke progressie wordt iedere training bijgehouden. Aan de hand van deze gegevens richten wij de volgende training zo in dat jij telkens het maximale resultaat in kracht, techniek en conditie behaald. 

 

Je trainer leert je te letten op houding en juiste techniek waardoor je profiteert van optimaal en gegarandeerd resultaat, zonder verspilling van tijd. Je traint verantwoord en veilig, alvorens je spieren zwaar worden belast.


Met de juiste begeleiding wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker!

 

Wanneer je Personal training combineert met een persoonlijk voedingsschema zal je sneller je doelen behalen én behouden.

 

Wil jij zelf ervaren wat de voordelen zijn van Personal training?

Boek direct een proefles bij onze gym!